tisdag 19 januari 2010

HAITI

Å ena sidan behövs det antagligen inkomster, utöver de futtiga kronor som vi SMS:ar in, till det drabbade landet för tillfället.
Å andra sidan kan jag, för tillfället, inte tänka mig något mer vulgärt än en kryssningssemester till ett privat paradis femton mil norr om Port-au-Prince.

3 kommentarer:

Sofia sa...

Håller helt med!! Hur kan man njuta av en sån semester? Man blir lätt illamående.
Kram / Sofia

nilsfredrik sa...

Problemet är bara att det nästan vore mer cyniskt att ändra i kryssningsrutten. Det är ju nu om någonsin som det behövs inkomster (som i och för sig knappast hamnar i de fattigaste ficka). Och definitionsmässigt torde det ju inte vara någon skillnad att njuta på en strand i vilket tropiskt land som helst.

Men visst lite obekvämt skulle det nog kännas att ligga på den där stranden. Av den anledningen åker jag bara på badsemester till Lånskogssjön hädanefter.

Unknown sa...

Sant!! mor och far åker till thailand på söndag. där finns det såklart också fattiga, behövande människor runt knuten, och många av dom livnär sig nog på turismen. Men långskogs sjön är ju också bra, hm!! haha, vi får ses där!!!för längre än så kommer nog inte jag heller :)